jueves, marzo 23, 2006

Amics i amigues, davant l'anunci d'alto al foc de la banda terrorista ETA, que serà efectiu a partir de les 00 hores del divendres, crec que és moment de que la ciutadania, de que tots i totes ens involucrem en aquest procés. Creient que s'apropen temps de pau i amb la esperança de que sigui realment així, amb la idea que hom tingui clar que l'únic que desitgem és la pau; deixeu-me fer-vos una convocatòria en nom propi, sense partits, sense ideologies, sense res mes que un fort desig de pau.
Posem llum en aquest nou camí.

EL DIVENDRES A LES 00:00 HORES A LA TEVA FINESTRA, BALCÓ, TERRASSA, JARDÍ... ENCÈN UNA ESPELMA PER LA PAU.


PASSA-HO



Amigos y Amigas, ante el anuncio de alto al fuego, de la banda terrorista ETA, que será efectivo a partir de las 00 horas del viernes, pienso que es momento de que la ciudadanía, que todos y todas nos hagamos partícipes de éste proceso. Pensando que se acercan tiempos de paz y con la esperanza de que sea realmente así, y con la idea de que todos tengan claro que lo que deseamos es la paz, dejadme haceros una convocatoria en nombre propio, sin partidos, sin ideologías, sin nada mas que un fuerte deseo de paz.
Pongamos luz en éste nuevo camino.

EL VIERNES A LAS 00:00 HORAS EN TU VENTANA, BALCÓN, TERRAZA, JARDÍN... ENCIENDE UNA VELA POR LA PAZ.

PÁSALO

2 Comments:

Blogger Eu said...

Karim, gràcies per reproduir aquesta convocatòria.
Tant de bo el divendres tota Espanya estigui il·luminada per la pau!

4:20 p. m.  
Blogger Jose M. Sánchez "Daze" said...

Espero que esta vela nos ilumine un camino por el que andemos todos juntos. Más que nunca, apoyar a las vicitmas de uan tortura que ya va para cuarenta y un años. Confío en que esa tregua sea de verdad "permanente". Saludos.

12:05 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters
courses: .fr.tw.cn.ru
Counter
hit Counter